پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی قدس ۱۴۰۴ نخست وزیر عراق: درخواستی برای انحلال حشد شعبی دریافت نکردیم چین: آماده همکاری دریایی با ایران هستیم حملات هوایی گسترده آمریکا به یمن عراقچی به همتای انگلیسی: مذاکره تحت فشار و تهدید بی‌معناست

گانتس: نتانیاهو آگاهانه ما را به سوی شکست برد

متحد سابق نتانیاهو در کابینه جنگ رژیم صهیونیستی، نخست وزیر رژیم صهیونیستی را به اقدام عمدی وی برای شکست اسرائیل متهم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۴ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 23
کد خبر: ۲۵۱۳۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ بنی گانتس رهبر حزب بلوک دولت در واکنش به اعلامیه وزیر آموزش و پرورش در لغو سال تحصیلی در شهرک‌های شمال (فلسطین اشغالی) و اطراف نوار غزه تاکید کرد، آنچه که رخ داد کاملا پیش بینی شده بود، زیرا این امر دنباله شکست فجیع کابینه است که خود ناشی از استراتژی شکست خورده نخست وزیر است، استراتژی که نتانیاهو از شکست آن مطلع بود، اما ما را آگاهانه به سمت و سو پیش برد.

این ژنرال سابق ارتش رژیم صهیونیستی و عضو کنست این رژیم که تا چندی پش ائتلاف جنگ اسرائیل را با نتانیاهو تشکیل داده بود در صفحه شخصی خود در ایکس نوشت: چند ماه پیش به نتانیاهو گفته بود که بزرگترین چالش عملیاتی ما در شمال است، از او خواست تا نیرو‌ها را به آنجا منتقل کرده و کار را یا با توافق یا با جنگ مختومه کند، اما نتانیاهو وقت کشی کرده و در تصمیم در این رابطه دچار تردید شد، حال چه کسی هزینه این شرایط را می‌پردازد؟ بله این دانش آموزان و هزاران خانواده این منطقه و نیز جوامع شهرک نشینان هزینه آن را می‌پردازند.

به گفته گانتس، یکی از بزرگترین چالش‌هایی که کابینه آینده با آن مواجه خواهد شد، بازسازی شمال و جنوب است و این بازسازی پیش از هر چیز با کاهش شکاف اعتماد به وجود آمده بین اسرائیلی‌ها و رهبران‌شان آغاز می‌شود، بعد از آن باید مسئله تامین و بسط امنیتی مد رنظر قرار گرفته و تهدید‌ها و خطرات برچیده شوند، روند و برنامه‌های دفاعی تغییر پیدا کنند.

گانتس قول داد تمام تلاش خود را برای تحقق این امر در کوتاه‌ترین زمان ممکن به کار خواهد بست./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر